Partners

Stichting Compoworld - Ten CateStichting Compoworld - omfl-1Stichting Compoworld - gemeentelogo-PNG-01_Almere_.pngStichting Compoworld - NLR_Logo_500px.pngStichting Compoworld - fokker-1Stichting Compoworld - ico-1Stichting Compoworld - DTCStichting Compoworld - windesheimflevoland-1Stichting Compoworld - vabo-1Stichting Compoworld - gemeente-lelystad-logo

ceremonie eerste meters duurzame oeverbeschoeiing

U bent van harte uitgenodigd om samen met ons op 12 juni a.s. na de ceremonie het glas te heffen op de eerste meters duurzame oeverbeschoeiing gemaakt van afgedankte polyester plezierboten. Een bijzondere Flevolandse samenwerking!


Hogeschool Windesheim heeft als kennispartner veel werk verzet om te komen tot een werkbaar product. Reimert Bouw en Infra is enthousiast en wil de productie graag voortzetten. Waterschap Zuiderzeeland is vanaf het begin betrokken bij de toepasbaarheid van het product en heeft een rol als zogenaamde launching customer (eerste afnemer). CompoWorld heeft de partners samengebracht om tot een mooi voorbeeld van circulaire economie te komen.
 
Nu de eerste meters aan duurzame oeverbeschoeiing werkelijkheid worden organiseren we een moment van aandacht met een feestelijke ceremonie met o.a. heemraad Jan Nieuwenhuis, gedeputeerde provincie Flevoland Jan Nico Appelman en andere genodigden voor deze mijlpaal.
 
Wanneer: maandag 12 juni 2017 Tijd: van 16.30 uur tot 19.00 uur
 
Programma
16.30 uur Ontvangst
17.00 uur Welkomstwoord
17.15 uur Toelichting 
17.30 uur Ceremonie
18.00 uur Borrel & infoshoppen
 
Locatie: Beatrixsluis Almere (zie routebeschrijving hieronder)

In verband met de catering vernemen we graag of we op uw komst mogen rekenen.
We ontvangen graag een reactie uiterlijk maandag 5 juni via info@compoworld.nl.  

Graag tot ziens in Almere!
 
Met vriendelijke groet, namens het organiserend comité,
Waterschap Zuiderzeeland Stichting CompoWorld Reimert Bouw en Infra Hogeschool Windesheim

 

ROUTEBESCHRIJVING NAAR BEATRIXSLUIS IN ALMERE
 
De locatie van de ceremonie is de Beatrixsluis in Almere. Om daar te komen kunt u het beste Kruidenweg 3, 1312 SR Almere gebruiken voor uw routeplanner/navigatie. U komt dan uit bij Bloemenhuis Molenhof en de parkeerplaats van een begraafplaats waar u gratis kunt parkeren. Vervolgens loopt u volgens onderstaand kaartje naar de Beatrixsluis.