Partners

Stichting Compoworld - ico-1Stichting Compoworld - DTCStichting Compoworld - windesheimflevoland-1Stichting Compoworld - vabo-1Stichting Compoworld - gemeente-lelystad-logoStichting Compoworld - Ten CateStichting Compoworld - omfl-1Stichting Compoworld - gemeentelogo-PNG-01_Almere_.pngStichting Compoworld - NLR_Logo_500px.pngStichting Compoworld - fokker-1

Terugblik op de themabijeenkomst Adhesive Bonding verbindt bedrijven

De stichting CompoWorld heeft, in samenwerking met het gerenommeerde fabrikant 3M, op 18 februari de themabijeenkomst Adhesive Bonding georganiseerd in het Geomatics Business Park te Marknesse. Dat het onderwerp veel interesse heeft, blijkt uit de opkomst van ruim vijftig ondernemers en studenten uit heel Nederland en België. CompoWorld heeft ten doel om bedrijven te verbinden door kennis te delen.

Stichting Compoworld - 3M.jpg


Lijmverbindingen zijn niet weg te denken in de composieten industrie. Het zijn immers een combinatie van verschillende materialen die een constructie optimaal maken. Het niet mechanisch verbinden, lijmen, vraagt veel kennis van materialen en chemie. 3M heeft een zeer breed palet aan producten en kennis. Kennis die zij graag wil inzetten ten behoeve van juiste industriële toepassingen. In 2015 hebben zij CompoWorld benaderd om over dit onderwerp de technologische kennis lees hier verder of bekijk de presentaties.