Partners

Stichting Compoworld - NLR_Logo_500px.pngStichting Compoworld - fokker-1Stichting Compoworld - ico-1Stichting Compoworld - DTCStichting Compoworld - windesheimflevoland-1Stichting Compoworld - vabo-1Stichting Compoworld - gemeente-lelystad-logoStichting Compoworld - Ten CateStichting Compoworld - omfl-1Stichting Compoworld - gemeentelogo-PNG-01_Almere_.png

Tour de Composite JEC Paris 2017

CompoWorld nodigt u samen met de Kamer van Koophandel, Netherlands Aerospace Group, Enterprise Europe Network en CompositesNL uit voor de Tour de Composite JEC Paris 2017. Een volledig tweedaags georganiseerde busreis met een bus vol ondernemers.

Stichting Compoworld - jec 2017.png

Het vertrek is op maandagmorgen 13 maart en terugkomst dinsdagavond 14 maart. De Tour de Composite is een volledig verzorgd programma met oa. een bezoek aan het Composietenlab van de Universiteit Gent, matchmaking en natuurlijk - op dag 2 – het beursbezoek naar de JEC Composites in Parijs! De Tour de Composite kost u slechts €160,- en dit is inclusief heen –en terugreis met touringbus, diner, hotelovernachting met ontbijt een VIP-ticket aan de beurs.

Aanmelden kan tot 15 februari. 

Met de samenwerkende partners en Holland High Tech zijn we een netwerklunch voor alle aanwezige Nederlandse bedrijven op de JEC aan het voorbereiden op dinsdag 14 maart.

We houden u op de hoogte! Alle informatie leest u in deze bijlage.