Partners

Stichting Compoworld - windesheimflevoland-1Stichting Compoworld - vabo-1Stichting Compoworld - gemeente-lelystad-logoStichting Compoworld - Ten CateStichting Compoworld - omfl-1Stichting Compoworld - gemeentelogo-PNG-01_Almere_.pngStichting Compoworld - NLR_Logo_500px.pngStichting Compoworld - fokker-1Stichting Compoworld - ico-1Stichting Compoworld - DTC

'CompoWorld Moves On'

Het 5e jaarcongres heeft als titel ‘CompoWorld Moves On!’ Het jaarcongres is inmiddels uitgegroeid tot hét nationaal composietenevent van het jaar. Andere jaren waren we met het congres 2 dagen te gast bij de firma Kuiken NV. Het 5e jaarcongres is een editie van 1 dag, in het theater ’t Voorhuijs te Emmeloord, boordevol inspiratie en innovatie, en om te netwerken natuurlijk! De plek om elkaar te ontmoeten en op de hoogte te worden gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van composieten technologie.

Dit jaar is een jaar waar we het masterplan 2012-2016 afsluiten en u meenemen naar 2021. In het ochtendprogramma zal er een korte terugblik zijn on de afgelopen vier jaren CompoWorld. Daarna zal key-note spreker Frans Nauta ons meenemen in de toekomst van CompoWorld met zijn lezing over Ambitieus innoveren en doorpolderen in composieten. Frans heeft in 2011 studie gedaan naar het cluster van hoogwaardige composieten technologie in Flevoland. Met als uitkomst; Flevoland heeft goud in handen!

Vast onderdeel van het programma is het overhandigen van de innovatievouchers aan de ondernemers. Twee nieuwe innovatieprojecten zullen aan u gepresenteerd worden waarna onze voorzitter Fred Abbink het strategieplan 2017-2021 bekend zal maken.

Het middagprogramma staat in het teken van inspirerende succesverhalen van ondernemers. Ondernemers uit totaal verschillende markten die naast gedreven ondernemer zijn een gemeenschappelijke deler hebben; de composietentechnologie. Van een variatie van hoogwaardige toepassingen in de vliegtuigindustrie tot en met de unieke vorm vrijheid van het materiaal ontdekt door een industrieel ontwerpster/kunstenares.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op het 5 jaarcongres op 23 november theater ’t Voorhuijs Emmeloord

 

Programma:

Klik hier voor het programma

Aanmelden:

Meld u direct aan via het aanmeldformulier.

Locatie:

Hotel Restaurant Grandcafé 't Voorhuys
De Deel 20, 8302 EK Emmeloord
Klik hier voor de route

Hotelaccomodatie:

Blijft u liever de avond ervoor of erna overnachten?
Onder Hotelaccomodatie treft u diverse mogelijkheden in de omgeving.

Vragen?

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Silvia Verhoeven (silvia@compoworld.nl) of telefonisch via 06-57551561 

Terugblik:

Nog even terugblikken op vorig jaar? klik hier voor de foto's en presentaties van Composites Smart Solutions 2015