Partners

Stichting Compoworld - ico-1Stichting Compoworld - DTCStichting Compoworld - windesheimflevoland-1Stichting Compoworld - vabo-1Stichting Compoworld - gemeente-lelystad-logoStichting Compoworld - Ten CateStichting Compoworld - omfl-1Stichting Compoworld - gemeentelogo-PNG-01_Almere_.pngStichting Compoworld - NLR_Logo_500px.pngStichting Compoworld - fokker-1

UITNODIGING

aan alle bedrijven met innovatie –en groeiambities met composiet technologie.

CompoWorld gaat verder! We zijn nu bezig met de afronding van het Masterplan 2012-2016 en parallel wordt er gewerkt aan een vervolg. De provincie Flevoland en de gemeente Noordoostpolder willen met CompoWorld als een publiek private samenwerking met bedrijfsleven en kennisinstituten verder. Markt gestuurde innovatie, dat is en blijft de basis van CompoWorld.  Er zijn al diverse gesprekken met bedrijven geweest, maar ook de bedrijven die we niet gesproken hebben en ideeën hebben en/of bedrijven die geïnteresseerd zijn in onze incubator faciliteiten willen we graag ontmoeten. Omdat we graag een zo goed en breed mogelijk beeld willen krijgen van uw vraag en behoefte.

Daarom nodigen wij u van harte uit op dinsdag 28 juni bij CompoWorld in het auditorium Voorsterweg 28 - 8316 PT Marknesse.

Doel van deze middag is om met u in gesprek te gaan voor en over mogelijke innovatieprojecten. We bieden een financieel aantrekkelijk programma, flexibel en met minimale administratie voor u als bedrijf. Heeft u een idee of heeft u al een concreet plan? Wij gaan graag samen met u na of uw ideeën en plannen geconcretiseerd kunnen worden met ondersteuning van het CompoWorld programma. Tijdens deze middag is er een team van experts aanwezig waarmee u aan tafel een 1-op-1 gesprek (pitch) kunt hebben. Dit kan als individueel bedrijf of in een collectief met als uiteindelijk doel; van idee naar marktconcept.


CompoWorld is een uitvoeringsorganisatie en het vliegwiel draait; de afgelopen vier jaren hebben we succesvol 17 innovatieprojecten volbracht. Samen met u blijven we bouwen aan een toekomst met composiet technologie!
 
Programma dinsdag 28 juni 2016
16:00 - 16:30        Inloop

16:30 - 17:15        Korte terugblik CompoWorld 2012-2016
                            Toelichting op het vervolgprogramma 2016-2017
                            Gelegenheid voor vragen en discussie

17:15 - 18:15        Pitch met experts (15 min. per pitch)

18:15 - 18:45        Walking diner
 
18.45 – 19.15        Terugkoppeling van de pitchen en follow-up
 
 
Voorafgaand is er voor geïnteresseerden van 15:00 tot 16: 30 uur de  mogelijkheid voor een rondleiding aan de Pilotplant en het composietenlab bij het NLR. Bij de aanmelding  graag aangeven of u deelneemt aan deze rondleiding  (let op: legitimatie is verplicht).

Het team van experts bestaat onder andere uit de onafhankelijke bestuursleden van stichting CompoWorld; Fred Abbink (vz.), Jacques Timmers (secr.), Ben Drogt, Adriaan Beukers en bestuursleden van respectievelijk de kennisinstellingen Bert Thuis (NLR) en Albert ten Busschen (Windesheim).

Uw aanmeldingen kunt u sturen naar info@compoworld.nl. Bij uw aanmelding graag een korte omschrijving van uw innovatieproject / idee en of u deelneemt aan de rondleiding bij het NLR.
NB. Uw idee of project wordt niet plenair gedeeld! Discretie en geheimhouding is één van de pijlers onder CompoWorld. Deze zijn gewaarborgd zoals u dat van ons mag verwachten.

Wij verheugen ons op een bijeenkomst met veel inspiratie en kijk uit naar uw komst op 28 juni te Marknesse.